Dorozs blogja 2.0

Személyes, napló...

Kulcsszavak
Feedek
Megosztás

Mission: impossible

(#2831) 2016. január 9., szombat

70037

… mert kell egy csapat, Minarik a mosodás után szabadon… A 11.E válogatott elittje :) azon a lehetetlen küldetésen, miszerint hósesésben eltolják a suli elől a havat!

Január negyedikén nem csak az új naptári év első munkanapja de a hó is megérkezett. Nem sok, nem rengeteg, nem egetrengető mennyiség – bár a városi közlekedésnek az is meglepő ha télen hó esik –, de annyi mindenképpen, hogy el kell takarítani. "Hála" az egyk legostobább intézkedésnek, a mindennapos testnevelésnek mindig akad diák aki ezért vagy azért nem tornázik. És hála a hóesésnek, ők sem maradnak üdítő testmozgás, a friss levegőn végzett testgyakorlat valamint a jól végzett munka után megérdemelt elégedettség nélkül – havat seperhettek :)

Tél

(#2324) 2013. január 20., vasárnap

Sok hó esett mostanában... Alább téli képek következnek, az elmúlt egy héten készült valamennyi...

60638

A kép az iskolában készült, az irodából: a Mester utcán a Haller utca és messzebb a Páli Szent Vince templom felé nézve.

60649

Ez a kép is az irodából készült: a hét elején leesett hó majdnem teljesen elolvadt, aztán a hét második felében megint rákezdett, hatalmas pelyhekben hullott a hó – de itt nem nagyon maradt meg. A képen a szemben levő nagyon régi ház: ez sokáig egy elég lepusztult kocsma volt, most valami egészségügyi intézmény működik benne

60651

Ez is az irodaablakból készült kép, szemben az a kis kínai étkezde ahol ebédelni szoktam

60654

Az iskolaudvar szakadó hóesésben

60671

Ez a kép pénteken késő délután készült, gyalog jöttem az Ecseri úttól...

60680

Ez a kép a Pöttyös utcában készült és a két szín kontrasztja tetszett meg benne: alkonyodik és minden havas, a kékesfehér háttérben a kis bolt lámpája narancsos sárgás színű... Középütt az a kis bolt, ahol ezt-azt venni szoktam, mögötte most egy arab gyorsétkezde amögött meg egy zöldséges...