Dorozs blogja 2.0

Személyes, napló...

Kulcsszavak
Feedek
Megosztás

Parkolás

(#2889) 2016. július 21., csütörtök

Net-en sokszor láttam képeket bunkó autósról aki úgy parkol, hogy két, három helyet is elfoglal. (Persze lehet, nem is bunkó csak ügyetlen habár ami a végeredményt illeti nem sokat számít.)

A kép a napokban, reggel tájt készült az ürömi, a Mészégetőnél levő CBA előtt. (Prímának nevezi magát, a CBA úgy látszik nem annyira menő márkanév?) A bejárat előtt van egy bicikli tároló, a környékbeliek nem tipikusan kerekeznek, nem szokott itt kerékpár lenni.

Most volt. Meg egy motor is. Ami nem baj, oda teszi ahova akarja de miért kell ilyen istenverte bénán letenni a gépét? Alig tudtam beszuszakolni a bringát mellé, egyszerűen nem hiszem, hogy ügyetlenségből állt meg így, inkább csak nemtörődömség – szóval nettó tahóság!

71027

Akció

(#2830) 2016. január 9., szombat

70025

… és elmúlandanak az karácsonyos napok és megmaradának az cuccosok, az miket most már éppeszű ember megvenni ugyan nem fog, azon karácsonyi áruk maradának az nyakunkon, nosza akciózzunk, hátha mégis...

A kép az ürömi, a Mészégetőnél, az Egészségháznál levő CBA-ban (most már csak azt vállalja: Príma) készült. Fürgén, cselesen, sutyiban mert nem vagyok abban biztos, hogy odabent fotózva nem nehezteltek volna-e rám... Mindegy, a kép elkészült. Most kellett volna ilyesmit venni, karácsony lesz jövőre is (meg reméljük mi is). Kiváncsi vagyok, ha lett volna, akkor a fenyőfát mennyiért adták volna? :)