(#2463) 2013. november 21., csütörtök

Reggeli vizit - az M1-es reggeli beszélgetős műsora.

A jók közzé sorolnám, vagy még magasabbra, de azért jó lenne ha azok akik kitalálták, tudnák mi a TV és a rádió között a különbség.

Ez egy kiváló, remek rádióműsor lenne - ezzel szemben a TV-ben egy asztal körül két mosolytalan öregúr egy hasonlóan mosolytalan műsorvezetővel beszélget történelemről.

Nem látványos - pedig a szó legjobb értelmében a TV a látványról szól, erre kell, kellene felfűznie szép okos gondolatokat.

A Reggeli vizitben van sok jó gondolat, de semmi látvány. Siralmas ami az „eladhatóságot” illeti, és ezt sem rossz értelemben értem. A műsor akkor lesz az aminek szerintem lennie kell ha van nézője, a műsor kutyafülét nem ér ha kevesek, ha hozzám hasonlóak nézik csak akiknek nincs más, mert momentán az UPC Direkt díjhátralék miatt korlátozott - ha nem tette volna, akkor a Viasat History-n néznék történelmi műsort ahol nem csak okosság de látvány is van. Ahol viszont semmi magyar történelem nincs - és a Reggeli vizit minden negatívuma mellett ez fontos pozitívuma, hogy megteszi amit másutt nem lehet látni-hallani, a magyar történelem részeinek ilyen feldolgozását.

Annál fontosabb lenne, hogy ezt úgy tegye, hogy sajnáljam, hogy munka közben nem láthatom, csak hallhatom. Most semmit sem vesztettem hogy semmi látvány, csak „hallvány”. Ami halvány...